Het aanname beleid

Voor de aanmelding van uw kind(eren) kunt u contact opnemen met Ilona Bootsma voor de opvang en met Warner Tholen voor de basisschool. Omdat we beperkte ruimte hebben is het verstandig tijdig aan te melden bij het IKC. We staan u graag te woord en laten u met plezier ons prachtige IKC zien. Voor de exacte aanmelding verwijzen we u naar het aannambeleid.

Als u hier klikt, vindt u het aanname beleid van de basisschool.

Verlof regeling

Als u hier klikt, wordt het verlof aanvraagformulier voor de basisschool gedownload.

Het formulier voor verlof is bij de directeur af te halen.
 

Schoolondersteuningsprofiel

Als u hier klikt, wordt het schoolondersteuningsprofiel bestand gedownload.

Opvang 0-4 jaar

Op het kinderdagverblijf worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. De groepen zijn zo samengesteld dat er op professionele wijze op de behoeften en vaardigheden van alle leeftijden ingespeeld kan worden. Speciaal voor uw peuter van 2-4 jaar is er een speelleergroep waar uw peuter met leeftijdsgenootjes zijn of haar talent leert ontdekken, samen kan spelen en voorbereid wordt op groep 1.
Meer informatie

Basisschool 4-12 jaar

We willen kinderen de ruimte geven op verschillende manieren de wereld om hen heen te onderzoeken. Hierdoor ontwikkelen de kinderen hun talenten en leren ze van elkaar, over elkaar, over zichzelf en verkennen ze de wereld om hen heen.
Meer informatie