Kinderopvang

Op het kinderdagverblijf worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. De groepen zijn zo samengesteld dat er op professionele wijze op de behoeften en vaardigheden van alle leeftijden ingespeeld kan worden.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zich bij ons snel veilig en vertrouwd voelen. Door het dagelijkse vaste ritme van eten, drinken, spelen, slapen en een liefdevolle verzorging dragen we hier optimale zorg voor.

Er wordt zowel binnen als buiten een grote variatie aan creatieve spel- en speelmogelijkheden geboden. De kinderen krijgen veel ruimte om zich individueel en in groepsverband optimaal te ontwikkelen.

De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.15 uur.

Opvang 0-4 jaar

Op het kinderdagverblijf worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. De groepen zijn zo samengesteld dat er op professionele wijze op de behoeften en vaardigheden van alle leeftijden ingespeeld kan worden. Speciaal voor uw peuter van 2-4 jaar is er een speelleergroep waar uw peuter met leeftijdsgenootjes zijn of haar talent leert ontdekken, samen kan spelen en voorbereid wordt op groep 1.
Meer informatie

Basisschool 4-12 jaar

We willen kinderen de ruimte geven op verschillende manieren de wereld om hen heen te onderzoeken. Hierdoor ontwikkelen de kinderen hun talenten en leren ze van elkaar, over elkaar, over zichzelf en verkennen ze de wereld om hen heen.
Meer informatie