Speelleergroep

Op weg naar groep 1

Speciaal voor uw peuter van 2-4 jaar heeft IKC de Wielen de speelleergroep waar uw peuter met leeftijdsgenootjes zijn of haar talent leert ontdekken, samen kan spelen en voorbereid wordt op groep 1 van de basisschool.

De speelleergroep werkt nauw samen met de groepen 1 van de basisschool. Er wordt gezorgd voor een doorgaande lijn in ontwikkeling en onderwijs voor uw peuter.

De speelleergroep is open van maandag t/m vrijdag van 8.15 (tot 8.45 inloop) tot 12.15 uur

Opvang 0-4 jaar

Op het kinderdagverblijf worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. De groepen zijn zo samengesteld dat er op professionele wijze op de behoeften en vaardigheden van alle leeftijden ingespeeld kan worden. Speciaal voor uw peuter van 2-4 jaar is er een speelleergroep waar uw peuter met leeftijdsgenootjes zijn of haar talent leert ontdekken, samen kan spelen en voorbereid wordt op groep 1.
Meer informatie

Basisschool 4-12 jaar

We willen kinderen de ruimte geven op verschillende manieren de wereld om hen heen te onderzoeken. Hierdoor ontwikkelen de kinderen hun talenten en leren ze van elkaar, over elkaar, over zichzelf en verkennen ze de wereld om hen heen.
Meer informatie