Talentenontwikkeling

Jonge kinderen leren en verkennen hun omgeving door te spelen. Spelen geeft plezier. Door te spelen oefent uw kind sociale, emotionele, cognitieve, morele en communicatieve vaardigheden die het nodig heeft. Jonge kinderen hebben een aangeboren drang tot leren en ontwikkelen.  Ze zijn nieuwsgierig en hebben een enorm doorzettingsvermogen. Ze blijven proberen tot ze iets kunnen of snappen. 

Bij talentontwikkeling komt de stimulering van alle ontwikkelingsgebieden van uw peuter aan bod. Dit doen we met respect voor de eigenheid, het eigen ontwikkelingstempo en de eigen ontwikkelingswijze van uw kind. We zijn sensitief voor de behoeften van uw kind en helpen uw kind in de eigen behoefte te voorzien.

Door uw kind de ruimte te geven nieuwe vaardigheden steeds te herhalen ontwikkelt een kind zelfkennis en zelfvertrouwen.

Opvang 0-4 jaar

Op het kinderdagverblijf worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar opgevangen door gediplomeerde leidsters. De groepen zijn zo samengesteld dat er op professionele wijze op de behoeften en vaardigheden van alle leeftijden ingespeeld kan worden. Speciaal voor uw peuter van 2-4 jaar is er een speelleergroep waar uw peuter met leeftijdsgenootjes zijn of haar talent leert ontdekken, samen kan spelen en voorbereid wordt op groep 1.
Meer informatie

Basisschool 4-12 jaar

We willen kinderen de ruimte geven op verschillende manieren de wereld om hen heen te onderzoeken. Hierdoor ontwikkelen de kinderen hun talenten en leren ze van elkaar, over elkaar, over zichzelf en verkennen ze de wereld om hen heen.
Meer informatie